-gumiszerelés, centrírozás

-speciális gumiabroncsok szerelése

-gumijavítás

-TPMS szervíz

-autókozmetika

-gumiabroncs és keréktárolás

-ingyenes szaktanácsadás

GUMISZERELÉS CENTÍROZÁS:

Magasszintű szolgáltatást nyújtunk csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal. Ezzel nő a gumiabroncs élettartama és vevőink utazási kényelme is.
A gumiszerelést vegyszermentes kerékmosással kezdjük, így a centrírozásnál nem kapunk hamis értéket és az abroncs sem károsodik, valamint így garantáljuk a pontos és tiszta munkavégzést. Kerékszerelésnél olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire tudunk dolgozni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk mind az abroncsban, mind a felniben.
A kerék kiegyensúlyozásánál a Haweka által szabadalmaztatott "Duo-Expert" körmös felfogatását alkalmazzuk, így garantálni tudjuk a vibrációmentes gördülést.

A kerék csomagolásával autója tisztaságát tartjuk szem előtt!
A motorkerékpárok teljes körű gumiszervize a legkorszerűbb szerelő és centrírozó gépekkel történik. A kerekek ki- és beszerelését tapasztalt kollégáink pontos és biztonságos emelést biztosító speciális emelőkkel végzik.SPECIÁLIS GUMIABRONCSOK SZERELÉSE :

Vállaljuk alacsony oldalfalú és defekttűrő RUNFLAT, RFT, SST /Audi, BMW, Mercedesgyári első szerelésű) gumiabroncsok szakszerű szerelését 10"-tól 30"-os méretig.AUTÓKOZMETIKA:

Vállaljuk személygépkocsik, kishaszongépjárművek külső mosását, belső takarítását, kárpittisztítását.GUMIJAVÍTÁS:

A gumijavítást nagy szakmai gyakorlattal végezzük, gyorsan és megbízhatóan köszönhetően kollégáink gyakorlatának, a minőségi anyagoknak és a csúcstechnológiás gépeknek. Vállaljuk gumiabroncsok oldalfalának javítását is.TPMS SZERVÍZ :

Korszerű ATEQ VT56 készülékünkkel kiolvassuk a szelepek állapotát és egy átfogó elemzést adunk az elemek állapotáról és a jeladók működéséről.

Teljes körű TPMS szerviz
-TPMS hibadiagnosztika
-Meghibásodott szenzorok és szelepek szakszerű cseréje
-Gyári TPMS szenzorok és szelepek átszerelése, szervizelése
-A gépkocsi TPMS rendszerével együttműködő szenzorok programozása és beszerelése a második (téli) kerékgarnitúrához
-Hibakódok törlése, a központi vezérlőegység szükség szerinti újratanítása
-A kerékpozíció megváltozása esetén szükséges újratanítás elvégzése

GUMIABRONCS ÉS KERÉKTÁROLÁS:


A leszerelt abroncsok illetve kerekek idényen kívüli tárolását is vállaljuk. Ezzel az Ön helyzetét próbáljuk könnyíteni, így Önnek nem okoz gondot az otthoni tárolás.

INGYENES SZAKTANÁCSADÁS:

Tapasztalt kollégáink állnak az önök rendelkezésére, ha gépjárműve gumiabroncsaival bármilyen kérdés merül fel.


 


 Terintse meg akciós termékkínálatunkat.Az Apollo Vredestein Kft. mindkét márkájára extra szolgáltatást nyújt a még biztonságosabb autóvezetés érdekében.

részletek »Kattintson ide

Terintse meg minőségi használt termékkínálatunkat.
Csak általunk is ellenőrzött, jó minőségű árukat kínálunk.

 

Design és Programozás