Egy vadonatúj szolgáltatás minden autósnak Magyarországon.

TELJES GARANCIA
, mely nem azonos a gyártási hibákból eredő kötelező kártérítéssel. A gyártási hibából eredő problémákon túl, szinte minden egyéb sérülésre kiterjed.
BIZONYÁRA TÖRTÉNT MÁR MEG ÖNNEL IS, HOGY GUMIJÁT:
> megrongálták, kiszúrták
> egy szerencsétlen parkolásnál megjárdázta vagy
> más esemény következtében sérülés érte.

Mostantól megnyugodhaOSTANTÓL MEGNYUGODHAT!
Új, Nyugat-Európában már bevált, itthon azonban egyedülálló szolgáltatásunk kártalanítja ezekért a sérülésekért. Csatlakozzon programunkhoz és nyugodtabban autózhat, gumijáért és gondtalan autózásáért mi felelünk.A SZOLGÁLTATÁS tulajdonképpen a garancia kiterjesztése a nem gyártási hibából eredő, üzemszerű használat mellett bekövetkező meghibásodásokra.

Ide tartozik a gumiabroncsok rongálása, járdázásból eredő károsodás, egyéb defektek. A garancia nem érvényes azonban a nem rendeltetésszerű használatból vagy a személygépkocsi nem megfelelő üzemi állapotából eredő károkra (nem megfelelo guminyomás, blokkoló fékezés, futómű hibák, stb.)

Az Önt ért kár esetén gumiját megjavítjuk, vagy kicseréljük a megrongálódott abroncs maradványprofil értékének beszámításával. A GARANCIA IDŐTARTAMA 2 év, és/vagy minimum 3 mm-es profilmélység.

Önnek nem kell mást tennie, mint csatlakoznia programunkhoz és élveznie az újszerű biztonság kényelmét.

A TELJES GARANCIA egy garnitúra gumiabroncs megvásárlásával lép életbe, ha az abroncsokat nálunk vásárolja. Az alábbi márkákra terjed ki:
     

Nincsen szükség hosszadalmas adminisztrációra, képzett szakembereink minden ezzel kapcsolatos munkát elvégeznek Ön helyett. A garancia érvényesítésének feltétele, hogy Ön saját biztonsága érdekében és a rendeltetésszerű használat ellenőrzése céljából rendszeres időközönként megjelenjék vizsgálaton szervízünkben. Eloször 5.000 km megtétele után, azután 10.000 kilométerenként, de legalább félévente egyszer. Az ellenörző vizsgálatok díja attól függ, hogy szükség van-e valamilyen beavatkozásra. (centrírozás, keréktárcsa javítás, stb.)VEGYE IGÉNYBE A TELJES GARANCIA SZOLGÁLTATÁSUNKAT:

A nagyobb változathoz kattintson a képreA nagyobb változathoz kattintson a képre

1) Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot a Continental csoport fenti márkáiból szervízünkben. Őrizze meg számláját és a garancialapot.
2) Legalább fél évente egyszer keressen fel bennünket ellenőrzés céljából. A garancia lapot hozza magával!
3) Bármilyen problémája lenne gumiabroncsával, keressen fel bennünket, és mi a szabályoknak megfelelően segítséget nyújtunk Önnek.


 


 Terintse meg akciós termékkínálatunkat.Az Apollo Vredestein Kft. mindkét márkájára extra szolgáltatást nyújt a még biztonságosabb autóvezetés érdekében.

részletek »Kattintson ide

Terintse meg minőségi használt termékkínálatunkat.
Csak általunk is ellenőrzött, jó minőségű árukat kínálunk.

 

Design és Programozás