Cégünk egyaránt foglalkozik személy, kisteher, illetve motorkerékpárok gumiabroncsainak értékesítésével. Néhány kiemelten forgalmazott márkánkról a lentiekben olvashat, de bármely forgalomban lévő gumiabroncsot be tudunk szerezni.FORGALMAZOTT ABRONCSMÁRKÁK:

Cégünk fő terméke a Vredestein gumiabroncs. A kiváló minőségű, holland gumiabroncsok megyei képviseletét 1991 óta látjuk el, mindig a gyártó által kínált legkedvezőbb áron. A Vredestein márkájú abroncsokból raktárról kb. 1000 db abronccsal tudjuk azonnal az igényeket kielégíteni.

részletek a Vredestein abroncsokról »
A Nyugat-Európában már sikerrel árusított márka, az Apollo személygépkocsi abroncsok piaci bevezetése a cég viszonteladói hálózatában, a Vredestein Club egyes szervizeiben kezdődött meg.

Az Apollo Tyres, mint a holland Vredestein Banden tulajdonosa folyamatosan vezette be termékeit az európai országok piacaira. A középkategória felső részébe pozícionált Apollo abroncsok már az idei teszteken is megjelentek. A termékre a gyártó teljeskörű garanciát vállal a vásárlás időpontjától 2 évig, vagy az abroncs 80%-os elhasználódásáig. A vállalt garancia kiterjed a kátyúk okozta sérülésekre is, de nem tartozik garanciális körbe a helytelen futómű beállításból, a szándékos rongálásból, és nem megfelelő üzemeltetésből eredő hiba.

részletek az apollo abroncsokról »


Alacsony árfekvésű, de kategóriájának kiemelkedő tagja. Konkurenseivel szemben előnye az erősebb vázszerkezet és korszerűbb gumiösszetétel, így hosszabb élettartammal rendelkezik. A Continentál csoport terméke.
Közép árfekvésű gumiabroncs amely egyesíti a gazdaságos és biztonságos haladást. Egyedülálló kanyarstabilitás, példamutató úttartás, kiváló kapaszkodóképesség, kitűnő fékezhetőség, alacsony üzemanyag fogyasztás, hosszú élettartam és könnyed gördülés jellemzi. A continental csoport terméke.Közép árfekvésű, de felső kategoriájú gumiabroncs. Korszerű mintázatú, kiváló szilika alapanyaggal gyártott gumiabroncs. A Continentál csoport terméke.
Csúcs minőségű gumiabroncs. A legújabb fejlesztésű szilika adalékkal készül. A csúcstechnika a szövetszerkezetben is megnyilvánul az úgynevezett macskatalp effektus alkalmazásában, mely jelentősen rövidíti a fékutat. Jellemző asszimetrikus mintája kiváló kanyarstabilitást, precíz kormányozhatóságot és hatékony vízelvezetést nyújt. Téli gumiabroncsnál a méhkaptár profilú mintával az oldal irányú kapaszkodóképességet javítja.Tesztjei kiválóak, technikailag ez a márka is a csúcsminőséget képviseli. Téli profilja az "Y" és "Z" lamellái, legújabb fejlesztésű alapanyaga nagyon tartós és biztonságos futásteljesítményt nyújt. Az "Y" lamelláknak köszönhetően a jó tapadást sokáig megtartja a gumi kopottsága után is. A lamellák szétnyílnak, így még kopottan is biztonságosabb más gumiabroncsoknál.

EGYÉB MÁRKÁK: Kormoran, Kléber, Good Year, Falken stb... A forgalomban lévő, de fel nem sorolt gumiabroncsokat is be tudjuk szerezni!

 


 Terintse meg akciós termékkínálatunkat.Az Apollo Vredestein Kft. mindkét márkájára extra szolgáltatást nyújt a még biztonságosabb autóvezetés érdekében.

részletek »Kattintson ide

Terintse meg minőségi használt termékkínálatunkat.
Csak általunk is ellenőrzött, jó minőségű árukat kínálunk.

 

Design és Programozás