Cégünk egyaránt foglalkozik személy, kisteher, illetve motorkerékpárok gumiabroncsainak értékesítésével. Néhány kiemelten forgalmazott márkánkról a lentiekben olvashat, de bármely forgalomban lévő gumiabroncsot be tudunk szerezni.FORGALMAZOTT ABRONCSMÁRKÁK:

Cégünk fő terméke a Vredestein gumiabroncs. A kiváló minőségű, holland gumiabroncsok megyei képviseletét 1991 óta látjuk el, mindig a gyártó által kínált legkedvezőbb áron. A Vredestein márkájú abroncsokból raktárról kb. 1000 db abronccsal tudjuk azonnal az igényeket kielégíteni.

részletek a Vredestein abroncsokról »
A Nyugat-Európában már sikerrel árusított márka, az Apollo személygépkocsi abroncsok piaci bevezetése a cég viszonteladói hálózatában, a Vredestein Club egyes szervizeiben kezdődött meg.

Az Apollo Tyres, mint a holland Vredestein Banden tulajdonosa folyamatosan vezette be termékeit az európai országok piacaira. A középkategória felső részébe pozícionált Apollo abroncsok már az idei teszteken is megjelentek. A termékre a gyártó teljeskörű garanciát vállal a vásárlás időpontjától 2 évig, vagy az abroncs 80%-os elhasználódásáig. A vállalt garancia kiterjed a kátyúk okozta sérülésekre is, de nem tartozik garanciális körbe a helytelen futómű beállításból, a szándékos rongálásból, és nem megfelelő üzemeltetésből eredő hiba.

részletek az apollo abroncsokról »


Alacsony árfekvésű, de kategóriájának kiemelkedő tagja. Konkurenseivel szemben előnye az erősebb vázszerkezet és korszerűbb gumiösszetétel, így hosszabb élettartammal rendelkezik. A Continentál csoport terméke.
Közép árfekvésű gumiabroncs amely egyesíti a gazdaságos és biztonságos haladást. Egyedülálló kanyarstabilitás, példamutató úttartás, kiváló kapaszkodóképesség, kitűnő fékezhetőség, alacsony üzemanyag fogyasztás, hosszú élettartam és könnyed gördülés jellemzi. A continental csoport terméke.Közép árfekvésű, de felső kategoriájú gumiabroncs. Korszerű mintázatú, kiváló szilika alapanyaggal gyártott gumiabroncs. A Continentál csoport terméke.
Csúcs minőségű gumiabroncs. A legújabb fejlesztésű szilika adalékkal készül. A csúcstechnika a szövetszerkezetben is megnyilvánul az úgynevezett macskatalp effektus alkalmazásában, mely jelentősen rövidíti a fékutat. Jellemző asszimetrikus mintája kiváló kanyarstabilitást, precíz kormányozhatóságot és hatékony vízelvezetést nyújt. Téli gumiabroncsnál a méhkaptár profilú mintával az oldal irányú kapaszkodóképességet javítja.Tesztjei kiválóak, technikailag ez a márka is a csúcsminőséget képviseli. Téli profilja az "Y" és "Z" lamellái, legújabb fejlesztésű alapanyaga nagyon tartós és biztonságos futásteljesítményt nyújt. Az "Y" lamelláknak köszönhetően a jó tapadást sokáig megtartja a gumi kopottsága után is. A lamellák szétnyílnak, így még kopottan is biztonságosabb más gumiabroncsoknál.

EGYÉB MÁRKÁK: Kormoran, Kléber, Good Year, Falken stb... A forgalomban lévő, de fel nem sorolt gumiabroncsokat is be tudjuk szerezni!

 


 
Terintse meg akciós termékkínálatunkat.


Kattintson ide

Terintse meg minőségi használt termékkínálatunkat.
Csak általunk is ellenőrzött, jó minőségű árukat kínálunk.

 

Design és Programozás